Комплект "Середній" з 5-ти книг
Комплект "Середній" з 5-ти книг
2 586.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

1) Ненудна сімейна психологія
Книга про чоловіків і жінок, їх тактико-технічні характеристики та стосунки.
Навіщо жінці чоловік, якщо у стосунках їй некомфортно?
Гроші? Боязнь бути засудженою? Що тримає вас біля цієї людини?
Якщо відповідь – кохання, є шанс повернути все на свої місця.
«Ненудна психологія» – стане добрим помічником.

2) Зачарований жіночністю
У чому секрет жіночої чарівності? Чому комусь дістаються люблячі чоловіки, а комусь жадібні зануди чи ледарі? Ця книга розвіє міфи і пропонує кожній жінці освоїти мистецтво завоювання абсолютного кохання та обожнювання свого чоловіка.

3) Вірний чоловік
Перестаньте шукати собі чоловіка і..виходьте заміж. Уявіть, як усе цікаво влаштовано. Потрібно просто стати щасливим і навчиться насолоджуватися цим життям. Цьому правилу тисячу, а може, п'ять тисяч років або навіть мільйон. Воно дуже просте, але саме тому так складно його слідувати. Ви побачите, що всі мої поради доступні і такі ж давні, як мамонти. А ще вони працюють – перевірено. І, якщо ви будете застосовувати їх на практиці, скоро самі переконаєтесь у цьому.

4) Клуб Джентльменів
Багато сказано про жінок, настав час поговорити про чоловіків.
У цій книзі йтиметься про безліч дуже важливих речей: про обов'язки та якості справжнього чоловіка, про те, як справлятися з негативними емоціями і не дозволяти їм керувати вашим життям, як вибудовувати своє життя так, щоб долати труднощі і досягати успіху в різних областях і як поводитися з дружиною, щоб зробити її щасливою і, отже, стати щасливим самому.
Ця книга буде чудовим подарунком для чоловіків!

5) Гроші в Хату
Ця книга про гроші і те, як вони приходять у наше життя. Але не тільки. Сатья розповість про глибинний сенс грошей, призначення людини, про те, як знайти своє місце в житті, як спілкуватися з грошима чоловікові та жінці, як збалансувати матеріальну та духовну складові і які етапи становлення особистості потрібно пройти, щоб отримати добробут.
Усі книги залишились на мові оригіналу, адже були надруковані ще в 2021 році.