Комплект "Для неї"
Комплект "Для неї"
1 538.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

1) "Ненудна психологія". Для тих, хто розчарувався, зневірявся, чи так і не зрозумів, що таке щасливі стосунки

Сатья виклав свою версію в цій книзі - просту і переконливу - про те, як чоловікові та жінці на цій землі жити довго, щасливо і не нашкодити одне одному.
В книзі:
Яка природа жінок та чоловіків.
Які їхні цінності, у чому їхні обов'язки.
Як правильно вступати у стосунки.
Як не зробити прикрих помилок і вберегти себе від розчарування.
Як із просто жінки стати Божественною Жінкою.
Які помилки жінки частіше роблять на початку стосунків.

2) "Зачарований жіночністю"

Кажуть, що навіть найчарівніша казка закінчується після весілля, а далі починається життя. Дійсно, для багатьох жінок життя з коханою людиною стає розчаруванням. Але є щасливиці, які примудряються і після весілля залишитись принцесами. Вони улюблені своїми чоловіками і купаються у увазі та обожнювання. У чому секрет жіночої чарівності? Чому комусь дістаються люблячі чоловіки, а комусь жадібні зануди чи ледарі?

3) Вірний чоловік

Для тих, хто хоче заміж, дуже дуже хоче, а нічого не виходить. Так буває. Це не означає, що ви якась не така. Впевнений, що всі мої читачки – наймудріші, найніжніші та найпрекрасніші жінки на землі. Я, принаймні, на своїх лекціях інших не бачив. Чесне слово!

Для тих, хто вже одружена, але сумнівається, теж буде корисно почитати, подумати: «Чи все я зробила правильно?». Переробити та підкоригувати - ніколи не пізно.

А для тих, хто вже там побував і їм не дуже сподобалося – ця книга просто обов'язкова. Якщо не зрозуміти, що ж ви робили не так, вдруге може також вийде сумним. А за ним і третій… І четвертий. Одним словом, щоб було добре, треба зрозуміти, чому минулого разу було погано.

Усі книги залишились на мові оригіналу, адже були надруковані ще в 2021 році.