Принципи позитивного виховання
Принципи позитивного виховання
650.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

На жаль, у кожній другій родині батьки конфліктують з дітьми, діти з батьками, бабусі ображаються на онуків, мами та не розуміють татусів. Але ця книга потрібна вам не тільки для того, щоб ви навчилися жити з дітьми. Вона написана для вас та про вас. Ця книга про ваші комплекси, страхи, невдачі, самотність, дурні або невірні рішення. Тому що дитинство та стосунки мами з татом чи мами з бабусею впливатимуть на те, як ви живете, якого партнера виберете, і як будуватимете з ним стосунки. Від цього не втекти, як би ви не намагалися.

Повірте, образа на маму, яка не похвалила вас 30 років тому за першу п'ятірку чи за призове місце у шкільному турнірі - палитиме Ваше серце до старості. А потім, як сімейна реліквія, перейде до ваших дітей, тому що їх ви також, ймовірно, рідко хвалите. Це найпростіший приклад, у книзі ми пишемо про глибші наслідки неправильних чи складних відносин між поколіннями.

І звичайно ділимося точкою зору Сатьї, як можна все виправити, як пробачити, навчиться любити, домовитися, щоб цей ланцюжок образ і непорозуміння нарешті розірвався і на ваших дітей і онуків чекала щаслива доля.

Отже, ми говоритимемо про …

Культурі відносин зі старшим та молодим поколінням
Які негативні батьківські сценарії псують життя дітям
Як припинити конфліктувати з батьками
Як налагодити стосунки з тещами та свекрухами
Які помилки ми робимо при спілкуванні з дітьми

Дуже сподіваємось, що після прочитання цієї книги Вам стане легше. Щось ви для себе зрозумієте, десь зробите інакше - промовчите або навпаки скажете якесь важливе слово мамі або своїй дитині.