Вірний та турботливий чоловік
Вірний та турботливий чоловік
650.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

Для кого книжка?

Для тих, хто хоче заміж, дуже дуже хоче, а нічого не виходить. Так буває. Це не означає, що ви якась не така. Впевнений, що всі мої читачки – наймудріші, найніжніші та найпрекрасніші жінки на землі. Я, принаймні, на своїх лекціях інших не бачив. Чесне слово!

Для тих, хто вже одружена, але сумнівається, теж буде корисно почитати, подумати: «Чи все я зробила правильно?». Переробити та підкоригувати - ніколи не пізно.

А для тих, хто вже там побував і їм не дуже сподобалося – ця книга просто обов'язкова. Якщо не зрозуміти, що ж ви робили не так, вдруге може також вийде сумним. А за ним і третій… І четвертий. Одним словом, щоб було добре, треба зрозуміти, чому минулого разу було погано.

Чоловікам і тим, хто готується ними стати, також можна книжку підкинути. Але акуратно, спочатку уважно прочитавши сторінки, на яких я розповідаю про те, як це зробити без важких наслідків для чоловічої психіки.

 

Я розповім вам:

Де ж зустріти неодруженого чоловіка.
Як привернути його увагу і не злякати.
Як зрозуміти, що саме з цим чоловіком ви знайдете довгоочікуване щастя?
Які якості важливо шукати в партнері, щоб не нарватися на маминих синків, дармоїдів та інших ненадійних чоловіків, які обов'язково зіпсують вам життя.
Як завжди залишатися Божественною жінкою, а не мисливцем.
Чому громадянський шлюб не для вас?
Навіщо потрібні заручини, і яке має бути весілля.
Як не шукати чоловіка, а віднайти щастя.

Ті, хто читав мої попередні книги, можливо, побачать якісь знайомі історії. Це неминуче, адже ми продовжуємо говорити про взаємини чоловіка та жінки. Але я впевнений, навіть вони знайдуть для себе багато нового і цікавого. І повторення, звісно, ніхто не скасовував. Тому що те, що ми повторимо багато разів, стає нашою звичкою.

А я вам бажаю, щоб щастя та любов стали вашою звичкою.